Zoneterapeut i Horsens  Hanne Sø

Zoneterapeut i Horsens      
Hanne Sørensen      

Ny side 1
Forside

Forside

Behandlinger

Zoneterapi

Øreakupunktur

Massage

Kostråd

Priser

Firmabehandling

Profil 
Velkommen til LivsZone.dk - Behandlinger - Barnløshed

Barnløshed

Det at  blive gravid og få børn er et naturligt og dybfølt ønske for de fleste par. For nogle er det et helt naturligt forløb, men for andre bliver det en længerevarende og belastende proces. For raske par, der har samleje 2 eller flere gange om ugen, er der 90% chance for at opnå befrugtning inden for et år. I dagens Danmark er vi vant til, at når vi har truffet en beslutning, så fører vi den ud i livet uden at møde de store forhindringer. Derfor kommer det ofte som en meget trist overraskelse, når man finder ud af, at man hører til den gruppe, som ikke kan få børn ad naturlig vej, men må søge hjælp hos professionelle.

Men der er håb. Zoneterapi har hjulpet mange kvinder til graviditet, også i forbindelse med insemination eller ægtransplantation er det er god ide at supplere med zoneterapi, da zoneterapien virker som en gang indvendig rengøring. De mange affaldsstoffer, som gennem årene aflejres i kroppen, svækker organer og hæmmer de naturlige processer i kroppen med det resultat, at der opstår forskellige lidelser. Gennem zoneterapi bliver kroppen renset for affaldsstoffer, så organerne igen kan fungere optimalt.

Når f.eks. en ufrivillig barnløs kvinde søger hjælp hos en zoneterapeut, kan alene udrensning af kroppen i nogle tilfælde hjælpe. En gammel slimhinde i livmoderen, som måske for længst burde være frastødt, løsner sig som følge af zoneterapien og bliver erstattet af en ny slimhinde, som er mere attraktiv for et befrugtet æg at fæstne sig til.Men det er ikke givet, at det er sådan  hver gang. Problemet kan også være andre steder. Hvis der f.eks. er ømhed ved reflekszonerne til fordøjelses-systemet, kan det være forstoppelse, der er problemet. En fyldt tarm, der konstant trykker på underlivet, hæmmer blodgennemstrømningen og forhindrer dermed underlivet i at fungere som det skal. Forstoppelsen behandles, underlivet fungerer bedre, og måske ad den vej kan det hjælpe den barnløse.

Hvor mange behandlinger ?

Man kan ikke på forhånd sige hvor mange behandlinger, der skal til. Hos nogle kvinder går det hurtigt, og andre er nødt til at væbne sig med tålmodighed. Hvis graviditeten ikke er indtruffet indenfor 6 mdr., kan man tage forskellige kure i brug.

Held og lykke til Jer !

Ny side 1


Zoneterapeut
Hanne Sørensen

Ny Gothersgade 19
8700 Horsens

TLF: 2280 7173

 

Sygesikringen danmark yder
tilskud til zoneterapi!


Tavshedspligt !

Få hjælp til at bryde
en dårlig vane !
Rygestop & vægttab
Følg Livszone på Facebook

Forside

   Webdesign Varberg.dk © copyright Links: Frisør Glattejern Egypten Dykning Horsens billeder Id voks bageopskrifter 

 
     

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forside
eXTReMe Tracker